close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    مدرنیزه در باغبانی

    بازدید : 361
    دوشنبه 3 آبان 1400 زمان : 16:17

    برنج سیاه: زمانی توسط امپراتورها ممنوع شد. چرا اکنون پرطرفدار است؟

    هند را می‌توان دومین تولید کننده بزرگ برنج در جهان دانست. در سال 2020، هند 119 میلیون تن برنج (تقریباً) درست پشت سر 146.73 میلیون تن برنج چین تولید کرد. ساختن برنج غذای محقری که مورد مصرف مردم از همه اقشار است. پس چگونه چنین غلات متواضعانه و معمولی به چیزی ممنوع شده توسط امپراتورها یا فقط یک بار در ماه توسط طبقه بالای چین خورده شده است؟

    برنج سیاه نوعی برنج از گونه Oryza sativa است که اساساً به عنوان یک جهش رخ داده است اما بعداً به صورت متقابل اصلاح شده و به یک منبع غذایی تبدیل شده است که به راحتی قابل تولید است. این گیاه بومی‌شمال شرقی هند است و به طور گسترده در بنگال غربی، اوریسا و جارکند رشد می‌کند. معمولاً در مانیپور به دلیل ارزش دارویی آن خورده می‌شود و چاک‌هائو نامیده می‌شود که به طور کلی به برنج لذیذ ترجمه می‌شود. هزینه آن حدود 160r/Kg است، اما دارای مزایای تغذیه‌ای زیادی است که نادر بودن و قیمت آن را توجیه می‌کند.

    در زیر برخی از مزایای تغذیه‌ای ذکر شده است:

    سرشار از آنتی اکسیدان

    رنگدانه‌های سیاه برنج سیاه که معمولاً هنگام پخت به رنگ بنفش در می‌آید، نشان دهنده وجود آنتوسیانین‌ها است، رنگدانه‌ای با خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی که به طور کلی به دفع رادیکال‌های آزاد از سلول‌های بدن کمک می‌کند و به آسیب‌های ناشی از اکسیداسیون بر بافت‌های بدن کمک می‌کند.

    به کاهش وزن کمک می‌کند

    غذاهای سرشار از پروتئین برای کاهش وزن بسیار مهم هستند زیرا متابولیسم را افزایش می‌دهند و به فرد کمک می‌کند احساس سیری و رضایت داشته باشد، بنابراین از پرخوری افراد جلوگیری می‌کند. برنج سیاه دارای پروتئین بالایی است و تقریباً 1 گرم پروتئین در هر 11.25 گرم برنج سیاه پخته نشده است.

    به پیشگیری از دیابت نوع 2 کمک می‌کند و کلسترول را کاهش می‌دهد.

    برنج سیاه یک غذای غنی از فیبر به ویژه فیبر محلول است که به کاهش جذب قند کمک می‌کند و به حفظ سطح قند خون بالا کمک می‌کند و همچنین سطح کلسترول را کاهش می‌دهد که به پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند.

    آلرژی را کاهش می‌دهد

    سبوس یا پوسته بیرونی برنج سیاه به محدود کردن ترشح هیستامین کمک می‌کند. هیستامین‌ها مواد شیمیایی هستند که توسط گلبول‌های سفید خون در جریان دفاع در برابر حساسیت احتمالی آزاد می‌شوند. این ترشحات شیمیایی گاهی اوقات منجر به واکنش آلرژیک می‌شود.

    نتایج مسابقات فوتبال در 3 آبان
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : 0

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 6
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 7
  • بازدید کننده دیروز : 8
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 23
  • بازدید ماه : 83
  • بازدید سال : 83
  • بازدید کلی : 3776
  • کدهای اختصاصی